Francizor

Asociatia Romana de Franciza promoveaza inca de la infiintare francizele etice precum si cele mai bune practici in franchising, iar membrii sai trebuie sa respecte standardele impuse si sa indeplineasca toate criteriile menite sa creeze un cadru solid pentru mediul antreprenorial de profil.

Descarca 

 
 

COD DE BUNE PRACTICI

Toti membrii vor actiona intr-o maniera etica, onesta si legala si se vor stradui sa urmeze cele mai bune practici comerciale. In relatiile dintre ei, Francizorii si Francizatii vor actiona astfel incat sa evite urmatoarele tipuri de comportament care ar putea aduce partii celeilalte o deteriorare semnificativa a afacerii.

Descarca 

 
 

Francizat

Asociatia Romana de Franciza incurajeaza bunele relatii dintre francizor si francizatii sai pe toata durata contractuala si post-contractuala. Un francizat care adera la asociatie se angajaeaza ca va respecta codul deontologic; totodata, se va abtine de la incalcarea clauzelor de nonconcurenta si confidentialitate din contractul de franciza si va respecta buna reputatie a sistemului de franciza respectiv.

Descarca