ARF este partenerul tău de încredere.

Scopul nostru principal este de a promova franciza în format de afaceri etice de înaltă calitate, în conformitate cu Codul European de Etică. Colaborăm cu guvernul, mediul academic, mass-media, alte asociații comerciale și publicul din Romania cu privire la ceea ce constituie cele mai bune practici de franciză. Membrii noștri se angajează apoi să respecte aceste standarde.

Procesul de acreditare

La ARF, toți membrii trebuie să treacă prin procesul de acreditare pentru a ne asigura că îndeplinesc standardele noastre și sunt etici conform Codului de Etică pentru Franciză. Oferim o gamă de niveluri diferite de membru în funcție de stadiul în care se află o afacere în călătoria lor de franciză.

Prin acest proces de acreditare, ARF garantează publicului și industriei francize că membrii noștri respectă cele mai înalte standarde etice și profesionale. De asemenea, oferim consultanță și sprijin pentru afacerile care doresc să-și dezvolte activitatea prin franciză și să se alăture comunității noastre.

Dacă sunteți interesat să vă alăturați ARF, vă rugăm să țineți cont de aceste cerințe și să luați legătura cu noi pentru a afla mai multe despre nivelurile de membru și procesul de acreditare. Suntem dedicați sprijinirii succesului afacerii dvs. și promovării unei industrii francize puternice și etice în România.

Ce calitate de membru vi se aplică?

Francizat

Dacă sunteți francizat al unui francizor care este membru ARF, atunci puteți deveni și membru al ARF. Vom avea grijă de interesele dumneavoastră la fiecare pas. Mai mult, taxa de membru este GRATUITA!.

 

Francizor

Aplicarea pentru calitatea de membru al  ARF nu este doar o chestiune de a spune „da” sau „nu”. Este un proces de colaborare între dvs., echipa noastră și consilierii noștri acreditați. Fii sigur că ești pe mâini bune, cu oameni cărora le pasă foarte mult de succesul tău.

Afla mai mult

 

Supplier

Furnizarea de bunuri de calitate superioară și servicii de afaceri este o piatră de temelie a sprijinului oferit industriei și suntem încântați să lucrăm cu furnizori care au abilitățile și serviciile necesare de oferit..

Afla mai mult

Advisor

Rețeaua noastră de consilieri profesioniști reprezintă o parte vitală a sprijinului pe care îl oferim francizorilor și francizaților. Este modul nostru de a ne asigura că sfaturile și îndrumările pe care le primesc sunt întotdeauna la cel mai înalt standard etic.

Afla mai mult

Soluționare a litigiilor

Disputele pot apărea în cele mai bune afaceri. Lucrul important este să rămâneți în relații bune cu cealaltă parte în parteneriatul dvs. în curs. În mod ideal, ar trebui să găsiți o soluție amiabilă fără intervenția unei terțe părți. Dacă acest lucru nu poate fi realizat, atunci ar trebui să luați în considerare soluționarea alternativă a litigiilor.

Rezolvare alternativa a disputei

Alegerea medierii sau arbitrajului este mai puțin costisitoare și stresantă decât acțiunile în justiție – și vă oferă o șansă mai mare de a vă salva relația.

Opțiunile sunt:

Conciliere informală

Un serviciu ARF gratuit pentru membrii care ghidează atât francizații, cât și francizorii.

Cerere de conciliere informală

 

Mediere

Un proces relativ ieftin, rapid și confidențial cu un mediator terț independent. Părțile nu sunt forțate să își rezolve disputa în timpul procesului.
Reguli de mediere       Cerere de mediere

Arbitraj

O terță parte independentă va asculta ambele părți și apoi va lua o decizie care este definitivă și executorie.
Reguli de arbitraj.      Cerere de arbitraj.