franciza

Oferă Creștere Prin Franciză

De mulți ani, afacerile au adoptat o abordare binară a creșterii – organică sau prin fuziuni și achiziții. Dar există și o a treia cale: Franciza.

Modelul de franciză permite proprietarilor de afaceri să echilibreze nevoia de creștere cu necesitatea de a atenua unele dintre riscurile corporative asociate atât cu creșterea organică, cât și cu creșterea prin fuziuni și achiziții. Oferă proprietarilor de mărci o modalitate ușoară de a-și dezvolta afacerea, lucrând cu parteneri comerciali atent selecționați, care își folosesc propriile fonduri pentru a deschide noi unități, folosind marca, marca comercială și sistemul de operare ale francizorului, asumându-și totodată responsabilitatea pentru găsirea și securizarea sediului și angajarea forței de muncă.

Adoptarea acestui tip de model de afaceri poate fi foarte benefică, mai ales pe piețele provocatoare, prin crearea de fluxuri de venituri suplimentare și prin oferirea de creștere pentru o afacere și pentru acționarii săi atunci când rutele mai tradiționale s-au stabilizat sau au devenit limitate.

Deși există multe avantaje care pot fi câștigate din franciză, este, de asemenea, important să fii prudent atunci când te gândești dacă să adopti sau nu acest tip de model de afaceri și dacă este strategia potrivită pentru tine.

Sfaturi de Top pentru Franciză:

 1. Fii Strategic
   - Începeți cu obiectivul final în minte și planificați-vă extinderea cu atenție, fie regională sau internațională.

 2. Fii Pregătit să Investești
   - Succesul francizei se referă la pârghie și trebuie să investești la început pentru a dezvolta sistemul în primul rând.

 3. Gestionează Riscurile
   - Înțelegeți și definiți cum arată binele într-un context de franciză.

 4. Evită "Modurile"
   - Longevitatea este cheia unui sistem de franciză de succes.

  5. Luați Sfatul Adecvat
   - Căutați consilieri experimentați în franciză.

   6. Investește în Echipa Potrivită
   - Obțineți operatori de franciză experimentați în echipa ta.

    7. Protejați-vă Afacerea
   - Protejați-vă marca, proprietatea intelectuală și informațiile confidențiale.

    8. Rulează Scheme Pilot
   - Perfecționați sistemul înainte de a începe să oferiți francize spre vânzare.

  9. Creați Structura Corectă de Afaceri
   - Alegeți structura potrivită pentru afacerea dvs. și pentru piețele pe care le vizați.

Pentru a discuta dacă franciza ar putea fi soluția potrivită pentru a vă ajuta să oferiți fluxuri suplimentare de venituri și creștere pe termen lung pentru afacerea dvs., vă rugăm să contactați mai jos un membru al echipei noastre naționale de franciză.

franciza