Ai deja o afacere stabilită?

Felicitări! Ar trebui să fii mândru. Construirea unei afaceri de succes este o adevărată etapă de creativitate și angajament. Deci acum, cum rămâne cu viitorul? Dezvoltarea afacerii tale prin franciză ar putea oferi o alternativă foarte atractivă la creșterea organică, dar nu este un proces peste noapte. De aceea suntem aici pentru a vă ajuta la fiecare pas.

Călătoria de succes a francizorului începe cu ARF

Asociația de Franciză din România (ARF) este partenerul ideal pentru orice antreprenor care dorește să-și extindă afacerea prin francizare. ARF oferă know-how, experiență și sprijin complet companiilor care caută să devină francizori etici și de succes.

Înscrieți-vă la seminarul "Francizati-va afacerea" organizat de ARF pentru a înțelege pe deplin avantajele francizei - o metodă sustenabilă și profitabilă de extindere a afacerii, care vă poate aduce brandul la nivel național. Veți învăța de la experți in franciză cum să vă pregătiți afacerea pentru francizare și cum să găsiți partenerii potriviți.

 

Verificați dacă modelul dvs. de business este potrivit pentru franciză

Pentru a deveni un francizor de succes, trebuie să fiți dedicat să îi învățați pe alții cum funcționează afacerea dvs. - de la branding, training, instrumente și echipamente, până la know-how. Astfel, viitorii francizați vor putea replica cu succes modelul dvs. de business în alte locații.

Francizarea necesită investiții, dar aduce profituri pe termen lung

Desigur, extinderea prin francizare necesită costuri inițiale - elaborarea contractelor, manualelor de operațiuni, adaptarea structurii companiei, recrutarea și instruirea francizaților. Însă pe termen lung, francizarea este mult mai rentabilă decât extinderea organică a afacerii. Și vă poate aduce un profit substanțial atunci când decideți să vindeți franciza.

 

Angajament total față de francizați - cheia succesului

Nu toți francizații au experiență anterioară în afaceri. De aceea, este esențial să le oferiți sprijin constant - de la înființarea afacerii și până când aceasta ajunge pe picioare. Doar așa vă veți asigura că franciza dvs. va crește sustenabil și etic. Iar francizații vor fi cei mai buni ambasadori ai brandului.

 

Înscrieți-vă în ARF pentru consiliere completă

Dacă ați decis că francizarea este potrivită pentru afacerea dvs., ARF vă stă alături cu o întreagă rețea de consilieri acreditați - avocați, consultanți financiari și în franciză, parteneri media etc. Vă vom ghida fără ezitare pe drumul spre o franciză de succes, etică și durabilă.

 

Alăturați-vă comunității ARF pentru know-how continuu

Înscriindu-vă în ARF, demonstrați comunității de franciză din România angajamentul dvs. pentru practici sustenabile de extindere a afacerii. Veți avea acces la resurse valoroase de învățare și vă veți putea conecta cu alți profesioniști pentru a face schimb de experiență.

Este o investiție în viitorul companiei dvs. pe care o puteți valorifica oricând prin vânzarea francizei. ARF vă ajută să construiți fundații solide încă de la început pentru a maximiza valoarea pe termen lung.

 

ARF este alături de tine

Francizarea afacerii dvs. poate fi copleșitoare la început. Rețeaua noastră de consilieri acreditați (inclusiv bănci, contabili, avocați, parteneri media și consultanți în franciză) vă sunt alături – oferindu-vă încrederea pentru a vă dezvolta franciza etică, durabilă și de succes.

Află acum 

 
 

Alăturați-vă următorului nostru seminar „Francizați-vă afacerea”.

Înțelegeți mai multe despre franciză, responsabilitățile dumneavoastră ca francizor și oportunitățile pe care le-ar putea aduce – toate oferite de cei mai importanți experți în franciză din Romania.

Află acum