Zap Car o companie din Cluj transforma piața taximetriei

Zap Car, o companie cu origini la Cluj, își propune să revoluționeze piața serviciilor de taximetrie și nu numai, oferind posibilități mult mai mari clienților de a alege ce tip de serviciu își doresc, atât atunci când vine vorba despre transportul de persoane dar și când se dorește trimiterea unui colet.

În timp ce la majoritatea companiilor care funcționează pe modelul ridesharing clientul are relativ puțină putere de decizie în ceea ce privește mașina cu care va călători, la Zap Car puterea de a alege este de esența serviciului. Astfel, înainte de a plasa o comandă, utilizatorul care a descărcat aplicația (disponibilă atât în App Store cât și Google Play) și se loghează cu contul de Facebook sau Google, poate alege de ce tip de călătorie să beneficieze: Standard, Select sau VIP, urmănd a primi o mașină în funcție de alegere.

Zap Car se extinde si in franciza

Indiferent de serviciul ales, calitatea serviciului este asigurată, toate mașinile companiei fiind periodic inspectate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de curățenie și comfort. În plus, clienții pot solicita, încă de dinainte de plasarea comenzii, ca mașinile să fie dotate cu anumite opțiuni, cum ar fi aer condiționat, loc mare pentru bagaj sau altele asemănătoare.

Beneficii pentru clienți: vacanțe și curse gratuite

Zap Car se distinge de restul companiilor asemănătoare și prin modul de fidelizare a clienților, care au parte de beneficii surprinzătoare, pe măsură ce folosesc serviciile oferite.

Astfel, odată logat în aplicație, ultilizatorii pot recomanda aplicația prietenilor din agenda telefonică, primind în schimb puncte de fidelizare, puncte care sunt primite, de asemenea, și cu fiecare cursă efectuată. Odată acumulate, aceste puncte se transformă în curse gratuite sau chiar vacanțe gratuite în locații exotice.

Esti în siguranta cu Zap Car

Tot ce ai nevoie pentru ca soferii nostri sa ajunga la tine e sa descarci aplicația noastra Zap Car si sa-ți comanzi masina care te va duce la destinație la timp si în siguranța. Selectam atenti soferii nostri ca tu sa ai parte de o experiența plăcuta. Poți chiar tu sa fii unul dintre cei care oferă o cursa la fel de usor accesand aplicația noastra destinata șoferilor.