Asociatia Romana de Franciza

Zap Car Servicii mai tari ca la Uber sau Bolt

Zap Car

Zap Car o companie din Cluj transforma piața taximetriei

Zap Car, o companie cu origini la Cluj, își propune să revoluționeze piața serviciilor de taximetrie și nu numai. Oferind posibilități mult mai mari clienților de a alege ce tip de serviciu își doresc

În timp ce la majoritatea companiilor care funcționează pe modelul ridesharing clientul are relativ puțină putere de decizie. Astfel, înainte de a plasa o comandă, utilizatorul care a descărcat aplicația și se loghează cu contul de FB sau Google. Unde poate alege ce tip de călătorie să beneficieze. Standard, Select sau VIP, urmănd a primi o mașină în funcție de alegere.

Zap Car se extinde si in franciza

Calitatea serviciului este asigurată, toate mașinile companiei fiind periodic inspectate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de comfort. Cienții pot solicita, încă de dinainte de plasarea comenzii, ca mașinile să fie dotate cu anumite opțiuni, cum ar fi loc mare pentru bagaj sau altele asemănătoare.

Beneficii pentru clienți: vacanțe și curse gratuite

Zap Car se distinge de restul companiilor prin modul de fidelizare a clienților, care au parte de beneficii surprinzătoare.

Astfel, odată logat în aplicație, ultilizatorii pot recomanda aplicația prietenilor din agenda telefonică, primind în schimb puncte de fidelizare. Odată acumulate, aceste puncte se transformă în curse gratuite sau chiar vacanțe gratuite în locații exotice.

Esti în siguranta cu Zap Car

Tot ce ai nevoie pentru ca soferii nostri sa ajunga la tine e sa descarci aplicația noastra si sa-ți comanzi. Selectam atenti soferii nostri ca tu sa ai parte de o experiența plăcuta. Poți chiar tu sa fii unul dintre cei care oferă o cursa la fel de usor accesand aplicația noastra.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90