Video servicii productie – oferim solutii pentru productii video complete, indiferent de tipul proiectului. Servicii profesionale de productie media cu bugete rezonabile, facem tot posibilul sa oferim rezultate la standarde ridicate indiferent de costuri.
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, garantam o productie media de inalta calitate.Punem la dispozitie o gama diversificata de echipamente. Reclame / Videoclipuri – Prezentari Servicii / Produse-Evenimente / conferinte,

Video – Campanii Sociale initiate de Asociatia Romana de Franciza

Orice organizatie trebuie să contribuie într-un mod sau altul la evolutia societatii, deoarece de ea depinde. Responsabilitatea Sociala reprezintă mai exact implicarea companiilor în îmbunătăţirea comunităţii în care aceasta activeaza.

Prezentare cursuri organizate de Asociatia Romana de Franciza

Ce facem? In prima faza ascultam dorintele si nevoile clientului, care sunt unice si diferite de fiecare data. Venim cu idei si completari. Apoi, propunem un proiect multimedia integrat si personalizat pe termen mediu si lung. Dezvoltam proiectul pas cu pas, invatam impreuna lucruri noi, devenim parteneri, apoi prieteni.

Fiecare concept dezvoltat este unic in functie de strategia de comunicare a companiei beneficiare, conceptul final fiind stabilit in urma intalnirilor dintre echipa de creatie ARF Media si compania beneficiara, folosindu-ne de aceste tehnici si abilitati am reusit sa avem un portofoliu impresionant.

PRODUCTIE VIDEO INOVATIVA SI FLEXIBILA

Servicii de productie

Experienta noastra impreuna cu dotarea tehnica pot ajuta la realizarea proiectelor dumneavoastra pentru a va atinge scopul cu un efort minim si impact maxim.
Venim in intampinarea ideilor dumneavoastra completandu-le cu un sistem profesionist de procesare/editare a materialelor pana la obtinerea unei forme care sa transmita publicului larg mesajul dorit.

Servicii de productie corporate

Experienta acumulata de-a lungul timpului si diversitatea subiectelor abordate ne-au ajutat sa detinem o gama larga de stiluri si metode tehnice in realizarea productiilor media, filmelor, documentarelor tv, emisiunilor tv sau al oricarei alte forme multimedia.
Va oferim solutii complete de productie media corporate la o calitate superioara cu scopul de a livra mesajele de marketing si/sau pentru a capta atentia audientelor interne si externe.

ARF-logo-NOU newsletter franciza

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru de franciza

 

Alăturati-va listei noastre de discutii pentru a primi ultimele stiri si actualizari de la echipa noastra.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal. detalii GDPR

V-ați înscris cu succes! franchise

Pin It on Pinterest

Shares