Startup Nation Romania

Startup nation 2018 Romania finantare nerambursabila 200.000 de lei (sau aproximativ 44.000 de euro) fonduri nerambursabile pentru afacerea ta.
MISIUNEA noastră este de a oferii suport IMM-urilor in accesarea fondurilor nerambursabile, pentru a-si transforma ideea unei afaceri în realitate sau pentru dezvoltarea afacerii existente!

Start-up Nation

Start-Up Nation Romania – 200.000 Lei cu 100% Finantare pentru toate societatile din Romania (inclusiv Bucuresti-Ilfov). Romanii care vor sa faca mici afaceri vor putea participa la o noua sesiune de înscriere în programul Start-Up Nation, editia 2018, din luna aprilie.

Program finantat de:

aippimm

Franciza IFBE acreditata de:

cecif  BSFF  academic program  Franciza ARF

cecif

Franciza IFBE - Master Francizat Romania Areaforu Business Consulting SRL

Proiectul tau la  100 puncte si iti confera o rata de succes de 100%.

Program de sustinere a antreprenorilor prin crearea unei comunitati de business national

startup nation

Romania StartUP

Interconectarea businessurilor cu acelasi domeniu de activitate in vederea implementarii unui concept unic de afacere

Fabrica Structured Insulated Panell 

Structured Insulated Panell

Linie pentru producția de panouri SIP cu OSB (OSB), GKL, SML, placaj, tablă și materiale similare. Linia este potrivită pentru cei care doresc sa isi dezvolte afacerea în productia de materiale de constructie. Sau pentru companiile mici de constructii care doresc sa reduca costul constructiei de case din panouri autoportante si sa înceapa productia proprie de panouri SIP. Linia este semi-automata

Fabrica polistiren expandabil

Fabrica polistiren expandabil

Polistiren de ultima geneartie eficienta energetica în constructii In toate tarile exista un potenţial masiv pentru economisirea de energie în cladiri, atat pentru încalzire cat si pentru racire, reducand astfel cheltuielile cu energia pentru proprietari si chiriasi, emisiile de CO2 , poluarea si securizarea furnizarii de energie pentru anii urmatori.

Franciza linie completa fabrica sapunuri

sapun-startup-nation

Fabrica la cheie sapun natural Sapunurile naturale sunt realizate manual din ingrediente 100% naturale, fara detergenti duri cu pielea, fara ingrediente sintetice, fara arome artificiale, conservanti, coloranti chimici sau alte ingrediente iritante, care agreseaza pielea.

Fabricare mancare animale

franciza hrana animale

Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor, inclusiv animalelor de ferma, concentrate si suplimente -pregatirea preparatelor alimentare simple pentru hrana animalelor de ferma.

Fabrica tamplarie lemn masiv sau pal /mdf

fabrica tamplarie

Fabricarea de mobila pentru birouri si magazine Fabricarea mobilei de orice tip, din orice material (cu exceptia pietrei, betonului sau ceramicii), pentru orice destinatie si care poate fi folosita in diverse scopuri. Fabricarea de scaune si banchete pentru birouri, ateliere, hoteluri, restaurante si locuri publice -fabricarea de scaune si banchete pentru sali de spectacole ( teatre, cinematografe si locuri similare) -fabricarea de mobilier special pentru magazine: tejghele, vitrine, rafturi etc. -fabricarea de mobilier pentru birou -fabricarea de banchete si scaune de laborator, mobilier de laborator (de exemplu dulapuri si mese) -fabricarea de mobilier pentru biserici, scoli, restaurante

Fabricarea produselor lactate sau inghetata

fabricare produse lactate sau inghetata

Fabricarea inghetatei si a altor produse comestibile asemanatoare inghetatei cum este sorbetul. Fabricarea bauturilor pe baza de lapte; -fabricarea smantanii din laptele lichid proaspat, pasteurizat, sterilizat, omogenizat -fabricarea laptelui praf sau concentrat, indulcit sau neindulcit -fabricarea laptelui sau smantanii in forma solida -fabricarea untului -fabricarea iaurtului -fabricarea branzei si a laptelui batut -fabricarea zerului -fabricarea cazeinei sau lactozei. Prelucrarea laptelui lichid proaspat, pasteurizat, sterilizat, omogenizat si/sau tratat la temperatura ridicata

Fabricare pungi material netesut

sacose non-woven

Fabricarea de pungi din material netesut. Pungile din material netesut sunt produse recunoscute pe plan international care protejeaza mediul inconjurator Introducerea pe piata nationala a pungilor din plastic subtire si foarte subtire va fi interzisa începand cu data de 1 iulie 2018. În acelasi timp, dupa data de 1 ianuarie 2019, va fi interzisa comercializare pungile de transport din plastic subtire si foarte subtire cu maner. Transpunerea prevederilor Directivei (UE) 2015/ 720.

Linie complet automatizata patiserie

linie completa paine

Fabrica la cheie Linie complet automatizata patiserie Afacerile din domeniul patiseriei si brutariei reprezinta o foarte alternativa rentabila in domeniul productiei, avantajul principal fiind faptul ca modelul de business atrage clienti usor, produsele fiind vandabile imediat sau ulterior, proaspete sau congelate. Deschiderea unei brutarii poate fi o idee de afaceri profitabila.

Linie fabricare pufuleti

fabricare pufuleti

Fabrica pufuleti linia produce - 120 - 150kg/h Pufuletii se numara printre gustarile preferate ale romanilor. In zilele noastre, pufuletii cu diverse arome si frumos ambalati pleaca în uriase cargo-uri in peste 20 de tari ale lumii. Exporturile infloritoare si piata locala stabila au dus productia autohtona la peste 35 de milioane de euro.

Linie fabricare peleti

peleti

Fabrica peleti capacitate de 400-500kg/h Peletii sunt resturi lemnoase, deshidratate si puternic comprimate, utilizate drept combustibil pentru incalzirea locuintelor, a unor cabane turistice sau in mici fabrici sau ateliere care au nevoie de energie termica. Peletii din lemn au o putere calorica mare si sunt vazuti ca o alternativa ieftina la sistemele bazate pe consumul de electricitate, lemn, carbune sau gaz natural.

Fabricare sucuri naturale

sucuri naturale

Fabricarea sucurilor de fructe sau legume Sucurile de fructe sunt o sursa naturala de substante nutritive si sunt în prezent, o parte indispensabila a unei diete sanatoase. Daca vorbim despre fructe, nu e gandim doar la mere, ci si la alte tipuri de fructe care pot fi transformate în sucuri delicioase: pere, capsuni, zmeura, caise, etc

Fabricarea fructe confiate 

fructe-confiate-startup-nation

Fabricarea FRUCTE CONFIATE | Prelucrarea si conservarea fructelor si legumelor Fructele uscate sunt o alternativa rezonabila mai ales pentru perioada în care nu avem fructe proaspete. Prunele uscate sunt mult mai bogate în antioxidanti decat prunele ca atare. Fructele si legumele pe care doriti sa le deshidratati trebuie sa fie de cea mai buna calitate posibila - proaspete si complet coapte.

Fabricarea ambalajelor din hartie si carton 

Fabricarea ambalajelor din hartie si carton

Fabricarea hartiei Fabricarea hartiei si a cartonului destinate prelucrarii industriale ulterioare. Prelucrarea suplimentara a hartiei si cartonului:- acoperirea si impregnarea hartiei si cartonului -fabricarea hartiei creponate sau plisate -hartie fabricata manual -fabricarea hartiei de ziar si a altor hartii.

Prelucrarea si conservare carne si peste 

Prelucrarea si conservare CARNE SI PESTE

Prelucrarea si conservarea carnii si a pestelui Prelucrarea sau conservarea carnii de pasare. Productia de carne de pasare proaspata, refrigerata sau congelata si transarea acesteia in portii. Productia grasimilor comestibile de pasare. Prelucrarea si conservarea pestelui, crustaceelor si molustelor.

Fabricarea De Mancaruri Preparate

Fabricarea De Macaruri Preparate

Fabricarea de mancaruri gata pregatite (adica preparate, condimentate si gatite). Aceste mancaruri sunt de obicei ambalate si etichetate pentru a fi revandute. Pentru a fi considerat un fel de mancare, preparatul trebuie sa contina minimum doua ingrediente distincte (fara condimente).Fabricarea mancarurilor din carne, inclusiv carne de pasare -fabricarea mancarurilor din peste, inclusiv peste cu cartofi prajiti -fabricarea mancarurilor preparate din legume -fabricarea de pizza congelata sau altfel conservata.

Fabricarea produselor de patiserie | cofetarie

Fabricarea produselor de patiserie | cofetarie

Fabricarea produselor proaspete de patiserie, prajituri, placinte, clatite, tarte, vafe, paine prajita etc. Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie: -fabricarea piscoturilor, biscuitilor si a altor produse de brutarie “uscate” -fabricarea produselor de patiserie si a prajiturilor conservate -fabricarea produselor pentru gustari (prajituri de casa, biscuiti, covrigi etc.), dulci sau sarate.

Printuri Digitale - Lemn, Metal, Sticla, Plastic

Printuri Digitale - Lemn, Metal, Sticla, Plastic

Printuri digitale - Lemn, Metal, Sticla, Plastic Tiparirea de etichete si placute metalice prin litografiere, gravare, tiparire flexografica, si alte metode. Cataloage publicitare, prospecte si alte tiparituri publicitare, timbre postale si fiscale, bilete de banca, cecuri si alte titluri fiduciare, carduri, albume, agende, calendare si alte imprimate comerciale, produse de papetarie personalizate si alte imprimate, tiparire efectuata cu ajutorul presei de tipar inalt, a offset-ului, a fotogravurii, a imprimarii flexografice, serigrafice si a altor prese de tiparit, masini de multiplicat, imprimante de calculator, masini de tiparit in relief, inclusiv masini de tiparire rapida -tiparirea direct pe suport textil, pe material plastic, pe sticla, metal, lemn si ceramica .

Print Textil

print textil

Print Textile - Daca te-ai gandit vreodata ca ai incepe o mica afacere pe cont propriu in domeniul amenajarilor interioare, poate e cazul sa iei in calcul si varianta de a-ti achizitiona o astfel de imprimanta si sa te apuci de treaba. Poti personaliza de la perdele, draperii, cuverturi la abajururi, paravane, tablouri decorative si ce-ti mai trece tie prin minte. Dar hai sa-ti spun mai multe despre printul pe textile.

Water Jet

water jet

Spalatorie Auto

spalatorie auto franciza

Fabrica automata Biscuiti

biscuiti fabrica

Fabrica Biscuiti -50-60kg/ora Linia de producție automata a biscuitilor, inclusiv digestivi, este realizata cu tehnologie japoneza. Echipamentul are o structura compacta, un grad ridicat de automatizare: de la fasonare, formare, reciclarea deseurilor, uscarea, acoperirea, racirea automata a produsului finit. La cerere, putem furniza numeroase tipuri de matrite si retete, ceea ce va conduce la o sortimentatie adaptata cerintelor de pe piata, avand un inalt grad de calitate

Linie automata reciclare peturi / material plastic

reciclare pet start up nation

Linie automata producere capsule de cafe si ceai

cafea-ceai-start-up-nation

Linie automata producere capsule de cafe si ceai, ciocolata calda Masina automata de umplere a capsulelor Nespresso, Lavazza Blue Aceasta linie de productie este complet automata si multifunctionala special conceputa pentru produse de cafea (compatibile cu capsule de cafea Nesprsso, capsule Kcup, capsule Lavazza Blue sau alte tipuri de produse pe baza de pulbere, cum ar fi pulbere de ceai, ciocolata calda, pudra de cacao etc.) care trebuie umplute si sigilate. Linia de productie este dotata cu componente electrice si pneumatice de renume mondial.

Linie completa American Donuts 

donuts food truck

Linie completa American Donuts -800 donuts/ora Masina automata este un echipament foarte simplu de intrebuintat iar manevrarea acestuia nu necesita o pregatire speciala pentru personal, este suficienta o demonstratie a modului de functionare. Aceasta masina automata de facut gogosi este de ultima generatie iar dintre avantajele acesteia putem mentiona: necesar minim de ingrediente ceea ce duce la un cost de productie foarte scazut si un profit de minim 200%.; pret mic; geam termic; turbina de evacuare a fumului si mirosului etc.

Linie completa Brutarie

brutarie-start-up-nation

Mini-brutarie – pentru buna desfasurare a activitatii e nevoie de un spatiu de minim 80 mp, racordat la utilitati (apa, canalizare, curent electric si gaze). Locul in care este amplasata afacerea este important doar pentru mini-brutariile care isi propun sa vanda produsele direct consumatorilor finali. Diferenta fata de covrigarii este ca aceste mini-brutarii pot avea vanzari bune chiar daca nu au un amplasament ultracentral ci sunt localizate in anumite centre comerciale de cartier. In cazul brutariilor care isi vand marfa unor magazine amplasamentul brutariei nu are nicio importanta.

ARF-logo-NOU newsletter franciza

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru de franciza

 

Alăturati-va listei noastre de discutii pentru a primi ultimele stiri si actualizari de la echipa noastra.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal. detalii GDPR

V-ați înscris cu succes! franchise

Pin It on Pinterest

Shares