REVISTA_FRANCIZA franciza

 

Singura publicatie de Franciza din Romania

Revista Franciza o afacere de succes – TM din 2006 Romania

Revista Franciza franciza

Revista Franciza o afacere de success este o colectie de articole despre francizele de succes ale unor oameni care au indraznit si au reusit, care s-au increzut in ei insisi mai mult decat in ceilalti si care au inteles ca riscul face parte din joc. Obiectivul revistei Franciza o afacere de success este acela de a publica informatii noi, care sa duca la o mai buna intelegere a mecanismelor afacerilor ce se pot franciza precum si la monitorizarea si evolutia pietei de franciza din Romania. Alege sa devii francizor, master francizat ori francizat citind pe indelete Franciza, o afacere de success, revista de profil scrisa pentru oamenii obisnuiti, intr-un limbaj pe intelesul tuturor, care i-ti ofera ponturi din care sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine sau in care ai cea mai mare incredere.

FRANCIZA O AFACERE DE SUCCES Revista oficiala a Asociatiei Romane de Franciza

franciza revista franciza Franciza o afacere de success este o revista de afaceri digitala care profileaza mediul de afaceri. Franciza o afacere de success prezinta portrete de companii in franciza si manageri de succes, descrie realitatea tuturor domeniilor abordate, analizeaza tendintele pietei intr-o maniera obiectiva, conturand o imagine de ansamblu a mediului de afaceri romanesc si international.

Publicatia noastra specializata in comunicarea B2B pentru Franciza, a fost lansata in 2009, devenind in scurt timp principalul vehicul media pentru transmiterea mesajelor. Politica editoriala este orientata catre dezvoltarea si largirea perspectivei activitatii din sectorul Francizei romanesti prin prezentarea realitatilor actuale ale pietei interne, dar si a tendintelor nationale si internationale.

RUBRICI PERMANENTE: Stiri, Evenimente de francize, Prezentari de francize

Revista are 4 aparitii anuale

Revista este GRATUITA

AVANTAJ in plus, mii de utilizatori pot rasfoi oricand editia digitala a revistei.

Furnizorii oricarui tip de solutii dedicate pietei de franciza au posibilitatea de a-si prezenta produsele si serviciile in cadrul unor articole de specialitate publicate in revista noastra.

 FRANCIZA O AFACERE DE SUCCES

 Un sondaj organizat in 2012, in randul cititorilor Franciza o afacere de succes, releva faptul ca doua treimi dintre cititori parcurg majoritatea articolelor. 63% dintre cititori parcurg revista citind majoritatea articolelor si alti 21% o citesc integral; Cele mai apreciate rubrici de catre cititori sunt cele referitoare la -se cauta master francizat, reportajele care prezinta modele de afaceri, articolele juridice sau cele legate de marketing, dar si materialele publicitare care prezinta ofertele furnizorilor din domeniu; 89% dintre cititori sunt intreprinzatori sau angajati cu functie de decizie in cadrul companiilor.

Toate informatiile se trimit pe mail, marimea atasamentelor sa nu depaseasca 10 MB. Pentru dimensiuni mai mari se vor folosi servicii de transfer online. Sunt acceptate urmatoarele extensii ale fisierelor: JPG, TIFF, PDF. Imaginile trebuie sa fie la o rezolutie de minim 300 dpi, in patru culori (CMYK). La solicitarea partenerilor nostri, oferim suport grafic si creativ complet in realizarea machetelor publicitare, indiferent de durata colaborarii. Clientilor nostri le oferim o mare varietate de posibilitati de promovare si parteneriat. Posibilitati de colaborare – lansari produse, profil corporativ, campanii online (lunare, trimestriale, anuale), recenzii evenimente de business, proiecte noi.

  Asociatia Romana de Franciza isi propune satisfacerea dorintei de cunoastere si de informare atat a publicului larg, cat mai ales a profesionistilor din domeniu (francizati, francizori, asociatii, Camere de Comert si Industrie, consultanti. avocati, etc.).

 

Revista Asociatia Romane de Franciza

Franciza o afacere de succes- echipa editoriala