Rethink Franchise Conference Romania

Rethink-franchise-conference-romania

POLITICI DE CATEGORII DE ÎNREGISTRARE 

 

 

Video courtesy of
Rethink Franchise Conference Romania.

Francizori

Pentru a vă înregistra ca francizor, trebuie să aveți cel puțin o locație de operare și un acord de dezvoltare pentru a deschide locații suplimentare.
Persoanele care lucrează pentru compania francizoare și care au locații francizate trebuie să se înregistreze ca francizor.

Dezvoltatori / Reprezentanți ai zonei

Dacă sunteți dezvoltator / reprezentant de zonă și dețineți și operați cel puțin o locație francizată, vă puteți înregistra ca francizat.
Dezvoltatorii / reprezentanții zonei care vând și deservesc francize, dar nu dețin franciză, trebuie să se înregistreze ca dezvoltator / reprezentant de zonă.

Reprezentanți ai furnizorilor

Toți reprezentanții companiei înregistrați trebuie să fie angajați salariați ai furnizorului. Consultanții terți pot participa doar în calitate de furnizori și trebuie să plătească tariful corespunzător al furnizorului.

Solicitanții înregistrării pentru companiile sponsor  trebuie să aibă pe lanyard  același nume de companie cu cel pe care îl reprezintă.
Companiile care furnizează produse și servicii (inclusiv, dar fără a exclude proprietăți imobiliare, finanțe, dezvoltare) trebuie să se înregistreze ca furnizor non-sponsor. Înregistrările ca orice alt tip nu vor fi acceptate.

* Vă rugăm să rețineți: Ne rezervăm dreptul de a anula orice înregistrări care nu respectă politicile noastre.

Shopping Basket