Asociatia Romana de Franciza

RESTAURANTELE SUBWAY DIN ROMÂNIA, PRINTRE CELE MAI AGLOMERATE DIN EUROPA ÎN 2019

Restaurantele Subway- membru al Asociatiei Romane de Franciza

Restaurantele Subway – membru al Asociatiei Romane de Franciza

Lanțul de restaurante Subway continuă să inoveze experiența culinară a oaspeților săi din peste 100 de țări. Oferindu-le acestora ingrediente de calitate și o multitudine de arome prezente în cele aproximativ 7 milioane de sandwich-uri. Subway® este un lant de un restaurante cu servire rapidă, care reprezintă o alternativă la fast-food-ul tradițional. Oferindu-le oaspeților săi miliarde de sandwich-uri, salate și wrap-uri în fiecare zi.

Fondată în urmă cu aproximativ 55 de ani, de către Fred DeLuca și prietenul său de familie, Dr. Peter Buck, Subway® este și în prezent o afacere de familie. Compania lucrează cu aproximativ 21.000 de francizați, care creează locuri de muncă pentru sute de mii de oameni. Subway® cea mai mare rețea de afaceri de dimensiuni mici din lume.

Brandul Subway a intrat pe piața din România în 2011, deschizând primul restaurant în aprilie 2012.

Membru al Asociatiei Romane de Franciza

Restaurantele Subway din România, parte a celui mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. Restaurantele sunt printre cele mai aglomerate din întreaga rețea Subway® la nivel european. Anul trecut, media de clienți din cele 40 de unități Subway din țara noastră a fost cu 74% mai mare decât media europeană. Rezultat ce a contribuit la avansul puternic al profitului pe 2019.

Meniurile gustoase, proaspete și variate i-au convins pe oaspeții restaurantelor Subway România să încerce cât mai multe produse, astfel că valoarea bonului mediu a crescut cu 14% în 2019 comparativ cu anul anterior.

“2019 a fost un an de excepție pentru Subway® România: profitul a urcat semnificativ, stimulat de cererea crescută de produse, dar și de adoptarea unui design nou în restaurantele noastre, atractiv și foarte prietenos cu clienții. Avem cea mai bună și profitabilă piață din regiunea Europei Centrale și de Est și una dintre cele mai profitabile din Europa, ocupând locul al patrulea, după Islanda, Luxemburg și Lichtenstein. În medie, profitul înregistrat în restaurantele din România a fost cu 99% mai mare față de media europeană, a declarat Rumen Radev, Business Development Agent pentru zona București-Ilfov.

Anul trecut, Subway® România s-a concentrat pe optimizarea afacerii, ceea ce a dus la creșterea cu 18%, în medie, a cifrei de afaceri comparativ cu anul precedent, în timp ce profitul brut a înregistrat un avans de 25% în perioada analizată.

Ziua Donatorului de Sânge

Strategia solidă de business care a contribuit la succesul rezultatelor obținute, în 2019 compania s-a concentrat și pe campanii de responsabilitate socială. Subway a dorit să le mulțumească comunităților locale și să-și arate recunoștința față de acestea pentru susținerea acordată în dezvoltarea pe piața locală.

Astfel, în 2019, prin inițiativa Subway World Sandwich Day, dezvoltată în parteneriat cu ONG-urile O Masă Caldă și Banca pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor. Peste4.000 de sandwich-uri au fost donate celor peste 3,500 de beneficiari din București și Cluj-Napoca. O altă inițiativă cheie a fost Ziua Donatorului de Sânge, realizată în parteneriat cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, centrele de transfuzie din București și din țară.

Asociația React și Adevărul Holding, prin intermediul căreia Subway® a oferit o recompensă fresh și gustoasă celor peste 2.000 de donatori de sânge din 15 orașe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Oradea, Suceava, Sibiu, Alba-Iulia, Braşov, Arad, Deva și Focşani.

Fresh Forward Décor

Planurile pentru 2020 ale Subway® România vizează atât expansiunea rețelei,
prin deschiderea de noi restaurante, cât și optimizarea acesteia, prin
investiții în remodelarea sub conceptul Fresh Forward Décor a restaurantelor
existente. Mai mult, Subway® va continua să își dezvolte meniul,
astfel încât să poată oferi oaspeților săi experiențe culinare deosebite, dar
și să lanseze inițiative de responsabilitate socială, prin care să susțină comunitățile
locale și să întoarcă o parte din ajutorul pe care acestea îl oferă companiei
în fiecare zi.

Restaurantele Subway
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90