Programul ORION

programul-orion
programul-orion

Programul ORION Performanta, Autoritate Online si Clienti

Programul ORION va fi lansat de catre Asociatia Romana de Franciza începand cu data de 7 martie 2020

ASOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA, prin intermediul programului ORION, ofera membrilor avantaje de promovare a francizei in buget total de 50.000 USD prin partenerii sai. (***Pe principiul primul venit, primul servit, pana la epuizarea bugetului.)

Pentru a gasi cei mai buni francizati trebuie sa va promovati afacerea. Comunicarea cu potenţialii francizati este deosebit de importanta. De informarea acestora, de atragerea celor mai buni candidati, depinde succesul de ansamblu al retelei de franciza. Pentru acest motiv, strategia de informare si comunicare ocupa un un loc central în cadrul programului ORION.

Politica promoţionala este cea care asigura legatura permanenta a firmei cu piata pe care aceasta actioneaza. Receptionarea si transmiterea de informatii din si catre piata constituie o conditie a reusitei afacerii dumneavoastra.

Programul ORION are mai multe etape:

  • promovare online
  • promovare video – Video Marketing si Ads (combinatie de cadre si imagini cu o durata scurta si un mesaj concentrat este instrumentul ideal de promovare a francizei)
  • promovare in aplicatia FRANCIZA
  • Va rugam sa ne contactati pe email ori telefon pentru mai multe detalii