Asociatia Romana de Franciza

Premiile Asociatiei Romane de Franciza

AOCIATIA ROMANA DE FRANCIZA

Asociatia de Utilitate Publica

Premiile Asociatiei Romane de Franciza – Gala Premiilor ARF 2018 este dedicata rezultatelor deosebite din cadrul retelelor de franciza.

E primul an in care, pe langa distinctiile acordate francizelor, vor fi recunoscute, in mod direct, meritele profesionistilor din franciza.

Astfel, vom decerna premiul „Francizatul Anului”  si premiul „Start-up in franciza”.

Asociatia Romane de Franciza

CONDITII 

Asociatia Romana de Franciza accepta propunerile pentru toate categoriile de premii pana pe data de 8 octombrie 2018, inclusiv. Nominalizarile pot fi facute de fie de terti, fie in nume propriu (formular de nominalizare). La finalul perioadei sus-amintite, un juriu format din membrii redactiei „Franciza, o afacere de succes” si specialisti independenti, va decide ce candidaturi vor fi acceptate pentru votul final si va intocmi lista definitiva de nominalizati. De retinut: listele cu concurentii au rol orientativ, iar votantii pot mentiona in buletinele de vot si alte francize, indiferent daca sunt autohtone sau straine. Dupa ce propunerile pentru fiecare categorie au fost facute publice, urmeaza etapa votului final, in perioada 17 octombrie – 14 noiembrie 2018. Mentionam ca nu vor fi luate in calcul voturile pentru propria afacere, in cazul profesionistilor din franciza. Fiecare votant poate trimite un singur mesaj. Castigatorii desemnati sunt cei care, la final, au strans cel mai mare numar de voturi.

Premiul Publicului Categoria speciala „Premiul Publicului” va desemna castigatorul astfel: in perioada 17 octombrie – 14 noiembrie 2018 va fi accesibil un formular public, unde orice persoana poate vota franciza preferata, fara nici o restrictie. Nu se vor contoriza voturile multiple trimise de pe acelasi IP. Cei care primesc cel mai mare numar de voturi – Castigatorii – sunt diferentiati in categoriile corespondente domeniului lor de activitate. Pentru fiecare categorie de la Premiul Publicului se vor comunica primii trei clasati. Premiul Asociatiei Romane de Franciza Asociatia Romana de Franciza isi rezerva dreptul de a decerna o singura distinctie acelei persoane (manager de retea de franciza) care s-a evidentiat pe parcursul anului. Sunt luate in calcul diverse aspecte cum sunt: rezultatele sistemului de franciza, strategia de business, proiectele speciale etc. Premiul se acorda de catre echipa Asociatiei Romane de Franciza. Gala Premiilor 2018 este dedicata rezultatelor deosebite din cadrul retelelor de franciza. E primul an in care, pe langa distinctiile acordate francizelor, vor fi recunoscute, in mod direct, meritele profesionistilor din franciza. Astfel, vom decerna premiul „Francizatul Anului”  si premiul „Start-up in franciza”.Premiile Asociatiei Romane de Franciza
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90