Asociatia Romana de Franciza

CAFENEA PACHETUL DE FRANCIZA Training si instruire personal

Pachetul de Franciza Cafenea

Cafenea – training si instruire personal franciza cafenea

Cafenea franciza – Inainte de inaugurarea francizei, dvs. si persoanele care vor asigura functionarea unitatii francizate trebuie sa participati la cursurile de instruire profesionala organizate de catre francizor. Francizatul va achita cheltuielile ocazionate de transport, masa si cazare, diurne etc.

Cursurile de formare profesionala includ aspecte de prepararea retetelor din meniuri, elemente de management, si alte elemente considerate vitale pentru buna functionare a conceptului de franciza.

Cursurile au o durata variabila, in functie de gradul de pregatire initiala a personalului, dupa sesiunea de training de la locatia indicata de francizor, va urma o perioada de instruire la locatia noii francize.

Personal franciza

Angajarea personalului creeaza o serie de noi provocari: gasirea persoanelor potrivite, intervievarea candidatilor si gestionarea problemelor legate de salariati.

In timp ce acestea sunt doar cateva dintre aspectele importante, intelegerea cerintelor legale pe care le aveti ca si angajator este cruciala pentru succesul afacerii dvs.

Acest capitol stabileste cativa pasi simpli de urmat pentru a asigura conformitatea cu reglementarile cheie.

A fi un bun angajator nu inseamna doar indeplinirea obligatiilor de plata catre francizor, stat, angajati, furnizori, ci si pastrarea unui mediu corespunzator, care sa nu puna in pericol, pe de o parte, sanatatea si siguranta angajatilor si, pe de alta parte, pe cea a clientilor francizei de cafenea.

Francizatul va elabora un Regulament de Ordine Interioara, care sa cuprinda prevederea tuturor regulilor care trebuie respectate de catre salariati in regulamentul intern, astfel incat in cazul unei sanctionari disciplinare sa poata face trimitere directa la aceste prevederi.

 

 

Rolul dvs

Intotdeauna va veni la lucru mai devreme decat ora de incepere oficiala a programului de lucru, pentru a pregati operatiunile zilnice in mod corespunzator, inclusiv sa-si indeplineasca atributiile privind curatenia. Va avea in permanenta un echipament perfect curat, inscriptionat cu logo-ul francizei, camasa, tricou si va respecta normele de igiena personala. Ajuta la prepararea produsele din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; debaraseaza si asigura curatenia conform Regulamentului de ordine Interioara;asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare. Verifica de doua ori stocul de inventar astfel incat sa nu fie nevoie sa isi paraseasca zona de lucru in perioadele de varf.

Curata pe masura ce pregateste-mentine statia de preparare si zona de lucru curate PE PARCURSUL INTREGII ZILE! Linia de lucru nu este in fata clientilor, dar personalul de la bucatarie se mandreste cu calitatea muncii si satisfacerea gusturilor clientelei prin servirea unor meniuri care respecta inaltele standard de calitate si consistenta fiecarui produs care “paraseste” statia de lucru.

Pachetul de Franciza pentru Cafenea

Mai multe detalii click aici

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90