Media-Video ARF

Media  Asociatia Romana de Franciza

Media ARF, departamentul de creatie al Asociatiei Romane de Franciza se implica în toate fazele de producție audiovizuala, de la început până la sfârșit: pre-producție ( storyboarding, găsim locația potrivită, decoruri, elemente de recuzită, casting, equipa producție, planificare, buget etc), etapa de producție (înregistrare video, filmare imagini), montaj și livrarea produselor în orice format: video, film, DVD, Web, pentru YouTube sau Social Media, etc..

Media  Asociatia Romana de Franciza

Video-ul de prezentare este recomandat sa fie folosit in procesul de vanzare. Este acel moment in care clientul stie ca are nevoie de produsul/serviciul tau, a intrat in contact cu firma ta, si are nevoie sa ii creasca nivelul de incredere in brand-ul tau. Cel mai important criteriu in decizia de cumparare este increderea, iar video-ul de prezentare te poate ajuta sa iei fata concurentilor tai. O data ce ai aflat aceste informatii, vei stii exact cum trebuie sa arate video-ul tau prezentare, cum trebuie sa fie adresarea, cum tratezi principalele temeri ale potentialului client, cum ii prezinti beneficiile si garantiile firmei tale, astfel incat el sa cumpere produsul sau serviciul tau.
Obiectivul nostru este Succesul clientului. Prin producții audiovizuale de calitate se pot creste vânzările, se pot antrena angajații, se poate anunța un produs, iar consumatorii au o experienta mai buna pe internet în cazul prezentării pe site sau în Social Media.

Producție film – Media : Franciza – Francize – Franchise

Procesul de pre-producție, producție și editare a materialul de video depinde de complexitatea proiectului care se realizează. Pentru o mai buna înțelegere am publicat ordinea procesului de producție și pașii comuni pe care ii facem în cazul în care decideți sa lucrați cu ARF Media.

PACHETE CORPORATE Media : Franciza – Francize – Franchise

Ca să oferim o soluție mai eficientă și mai economică firmelor care au nevoie de un serviciu integral de comunicare și publicitate audiovizuală, am creat o serie de pachete, care se pot adapta foarte bine la orice proiect sau buget.

Media  Asociatia Romana de Franciza