Asociatia Romana de Franciza

Evenimente organizate de Asociatia Romana de Franciza

Asociatia-Romana-de -Franciza-Franciza-Forum-Franchise
Asociatia-Romana-de -Franciza-Franciza-Forum-Franchise franciza
Asociatia-Romana-de -Franciza-

Evenimente organizate de Asociatia Romana de Franciza

Tot mai multi romani preiau afaceri în franciza: Idei de mii si sute de mii de euro, la cheie prezenti la International Franchise and Branding Exhibition

Evenimentele noastre intentioneaza sa isi atraga clientii prin oferirea unor servicii de calitate, cu promptitudine si preturi accesibile. Toti cei interesati sa devina francizati sunt invitati sa treaca pragul acestei expozitii, pentru a afla cum pot sa achizitioneze o franciza, cum se diferentiaza un concept la cheie fata de anumite afaceri etichetate fals drept “francize”, ce calitati trebuie sa ai pentru a fi acceptat ca membru al unei retele ce opereaza in regim de franchising etc.

FRANCIZA-EVENIMENTE franciza
Evenimente organizate de Asociatia Romana de Franciza

Expozitia de Franciza – International Franchise and Branding Exhibition  – IFBE-

Vizitatorii vor avea ocazia sa obtina informatii pertinente de la organizatii si asociatii reprezentative dedicate promovarii mediului antreprenorial din tarile lor, vor putea fi in legatura directa cu francizori si master francizati straini si romani, interesati sa-si extinda retelele. Totodata,  ei au sansa sa vada dar si sa deguste produse noi, ale unor branduri abia aparute pe piata noastra sau care au acesta intentie, pot compara diferitele oferte ale firme prezente.

In acelasi timp, cei cu spirit antreprenorial au ocazia sa-si gaseasca franciza potrivita, deoarece au posibilitatea sa se informeze direct de la sursa asupra unor aspecte pertinente, care pot conduce la demararea negocierilor privind achizitionarea unui concept “la cheie” .

Cu toate ca statisticile indica un procentaj ridicat al persoanelor care se gandesc sa-si ia destinul in maini si sa devina oameni de afaceri,  in realitate, numarul celor care decid sa ia, in final, o decizie in acest sens este destul de scazut. Motivele tin, in primul rand, de lipsa de informatii si de situatia economica actuala.

Multi dintre cei tentati sa-si deschida o afacere nu cunosc faptul ca, de cele mai multe ori, drumul deja batatorit de altii este si cel mai usor de parcurs.  Acest lucru este valabil si in cazul francizelor, care se dovedesc a fi un punct de plecare interesant, ce va ofera sansa de a castiga bani,  avand insa la dispozitie expertiza si suport avizat. In schimbul unor taxe, beneficiati de un sistem operational care si-a dovedit eficienta pe parcursul timpului si, cel putin teoretic,  va bucurati de suport continuu din partea  francizorului sau master francizatului.

Fiecare concept de franciza are, insa si o poveste de succes, care o deosebeste de competitori   si a fost creata pornind de la o idee interesanta,  domeniile unde franchisingul isi gaseste aplicabilitatea fiind foarte ofertante ca si posibilitati.

Va asteptam la International Franchise and Branding Exhibition pentru a va  convinge ca puteti deveni propriul dumneavoastra sef, colaborand cu cei ce au descoperit reteta reusitei in afaceri!

Forumul de franciza al Tarilor de la Marea Neagra

Forum de Franciza al tarilor de la Marea Neagră şi Balcani, În cadrul acestor evenimente s-au dezbătut probleme legate de cooperarea economică dintre ţările fondatoare ale Black Sea Franchise Federation (BSFF) şi despre ce înseamnă un brand puternic in franciza

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90