Asociatia Romana de Franciza

Evenimente ARF Video

Evenimente care fac parte deja din portofoliul ARF

Evenimente organizate de Asociatia Romana de Franciza

Evenimente care fac parte deja din portofoliul Asociatiei Romane de Franciza, misiunea noastra este de a transforma orice eveniment obisnuit intr-unul spectaculos, de buna calitate si bun gust, si, de a multumii clientii prin serviciille oferite.

Evenimente organizate de Asociatia Romana de Franciza

Evenimentele noastre intentioneaza sa isi atraga clientii prin oferirea unor servicii de calitate, cu promptitudine si preturi accesibile. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cu venituri peste medie, cat si persoane juridice. Suntem siguri ca impactul activitatii Asociatiei Romane de Franciza va fi maxim, deoarece in cadrul clientelei noastre se afla un segment care este format din persoane foarte ocupate si care nu doresc sa se implice in activitatii care le-ar consuma timp si energie si care le-ar incarca si mai mult programul.

Acest segment de clientela este in general exigent si poate fi convins prin prezentarea unei oferte clare, bine structurate, atractive, cu mostre, cataloage, moderandu-se dupa exigentele financiare, calitative si cantitative ale fiecarui client.
Echipa noastra de specialisti ofera servicii integrate pentru organizari evenimente corporate, consultanta si in planificarea strategica a evenimentelor, activitati de team building, locatii atractive.
In materie de Evenimente corporate, organizam pentru compania dvs. evenimente pentru client(customer events), evenimente pentru influentatori(influencers events), intalniri de afaceri cu viitori francizati, simpozioane, seminarii, conferinte de presa, congrese, activitati de team building etc.

Evenimente organizate de Asociatia Romana de Franciza

Organizam pentru compania dvs. evenimente de lansare de produse, francize si servicii noi, evenimnete de tip cocktail, petreceri tematice, aniversari, dineuri, receptii diverse.

Asociatia Romana de Franciza, ofera servicii integrate atat membrilor cat si nonmembrilor, menite sa faca din evenimentul dvs. un real succes, astfel incat, chiar si angajatii companiei sa se simta invitati de onoare la propriul eveniment. Pentru a obtine rezultatele scontate, personalizam concept si tematici special pentru fiecare eveniment corporate, propunem de fiecare data locatii attractive, in concordanta cu tematica evenimentului si numarul de participanti, si ne asiguram ca va oferim cel mai bun raport calitate – pret. Daca pentru eveniment sunt necesare servicii de cazare si catering, ne asiguram ca obtinem cele mai bune locatii, la cele mai bune preturi.
Pentru o buna organizare a evenimentului dvs., coordonam derularea tuturor serviciilor conexe evenimentului corporate. De asemenea, pentru a ne asigura de buna vizibilitate, asiguram creatie grafica si productie pentru invitatii si materiale promotionale diverse(Spidere, Goody Bags, Roll-ups etc.), derulam campanii de PR(comunicate de presa, articole, advertoriale, support audio – video, interviuri etc.) in conconrdanta cu nevoile de comunicare ale clientului.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90