Asociatia Romana de Franciza

Voluntar Asociatia Romana de Franciza

voluntar-franciza

voluntar-franciza franciza Pentru a fi voluntar consideram ca este foarte important sa intelegi corect inca de la inceput ce inseamna voluntariatul. Voluntariatul este o activitate realizata de bunavoie, pentru ca vrei sa te implici, sa ajuti, sa sprijini comunitatea si din care nu astepti remuneratie financiara. Avem pe parcursul anului zece locuri de practica disponibile. Practicanții vor lucra în acele domenii de activitate unde este nevoie de ajutor la momentul respectiv: cercetari de piata, consilierea investitorilor, relatii publice, asistenta pentru membri, targuri.

Voluntar Asociatia Romana de Franciza

Astfel oferim practicanților posibilitatea de a obtine o privire de ansamblu asupra întregii activitati de consultanta din cadrul Asociatiei Romane de Franciza.

Practicanții sunt selectați în urma CV-ului transmis de aceștia. Conditiile pentru a fi acceptat sunt cunoștințele bune de limba engleza și română.

Asociatia noastra nu remunereaza practicantii si nu are posibilitatea de a pune la dispozitie cazare.

Vă rugam să verificati disponibilitatea unui loc de practică prin completarea formularului de mai jos.

Esti candidat- voluntar

Esti un candidat in căutarea unui stagiu de practica sau internship? În calitatea ta de elev (18+), student sau absolvent, esti binevenit la Asociatia Romana de Franciza.

Te invitam sa te bucuri de accesul la stagii de practica  care îti pot aduce numeroase avantaje:

  • Experienta si vechime în munca;
  • Experienta practica si profesionala de calitate;
  • Relatii directe cu un potențial angajator;
  • Evaluarea si dezvoltarea unor competente transversale utile în viitorul tau personal si profesional, indiferent de domeniul în care te vei specializa;

Stagiul de practica

Stagiul  de  practica  este  realizat  de  practicant  in  vederea  dobandirii  competentelor profesionale mentionate in portofoliul de practica. Modalitatile de derulare si continutul stagiului de pregatire practica sunt descrise in  conventie-cadru incheiata cu asociatia noastra si in portofoliul de practica cuprins in anexa la prezenta conventie- cadru. Practicantul are obligatia ca pe durata derularii stagiului de practica sa respecte programul de lucru stabilit si sa execute activitatile specificate de tutore in conformitate cu portofoliul de practica, in conditiile respectarii cadrului legal cu privire la volumul si dificultatea acestora. Pe durata stagiului, practicantul respecta regulamentul de ordine interioara al partenerului de practica. In cazul nerespectarii acestui regulament, conducatorul partenerului de practica isi rezerva dreptul de a anula conventia-cadru, dupa ce in prealabil a ascultat punctul de vedere al practicantului si al tutorelui si a instiintat conducatorul institutiei de invatamant unde practicantul este inscris si dupa primirea confirmarii de primire a acestei informatii. Practicantul are obligatia de a respecta normele de securitate si sanatate in munca pe care si le-a insusit de la reprezentantul partenerului de practica inainte de inceperea stagiului de practica. De asemenea, practicantul se angajeaza sa nu foloseasca, in niciun caz, informatiile la care are acces in timpul stagiului despre partenerul de practica sau clientii sai, pentru a le comunica unui tert sau pentru a le publica, chiar dupa terminarea stagiului, decat cu acordul respectivului partener de practica.Asociatia Romana de Franciza in speta partenerul de practica va stabili un tutore pentru stagiul de practica, selectat dintre salariatii proprii si ale carui obligatii sunt mentionate in portofoliul de practica, parte integranta a conventiei-cadru.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90