Online Education Program

Franchise Training Opportunities

Misiunea Programului Educational - Academic Program ARF este de a spori profesionalismul afacerilor in franciza certificand cele mai înalte standarde de pregatire si educatie de calitate. Academic Program ARF ofera multe optiuni de formare online. Instruirea online este o forma de instruire care se desfasoară complet pe internet. Aceasta implica o varietate de elemente multimedia, inclusiv grafica, audio, video si link-uri web, toate accesate prin browserul de internet. Academic Program ARF are mai multe portaluri online de formare.

cursuri franciza
Beneficiile acestei certificări

Obțineti cunostinte aprofundate în fiecare aspect al francizei de la A la Z.

Educati-va echipa de franciza

Oferei echipei tale cunoștintele de care au nevoie pentru a-ti servi mai bine francizații.

Ajuta-i pe francizorii 

Instrumente inovatoare pentru a pregati francizorii pentru o expansiune reusita si durabila.

De ce sa alegeti cursurile noastre online ?

Cand alegeti cursuri online ale Asociatiei Romane de Franciza, timpul dvs. este evaluat. De aceea, toate cursurile noastre de dezvoltare profesionala sunt flexibile, accesibile si receptive la nevoile dvs. Realizam acest lucru prin sprijinul neegalat al membrilor nostri din partea echipei noastre de administrație si a îndrumatorilor care se afla în centrul a ceea ce facem.

Deținerea unei afaceri in franciza este o perspectiva interesanta, dar poate fi si dezavantajoasa daca nu sunteti familiarizat cu acest model de afaceri. De aceea este important sa înțelegeti ce implica achizitia, gestionarea si transferul unei afaceri in franciza.

Aceste cursori online va va ajuta sa operezi cu succes o afacere in franciza, sa gestionati relatiile cu francizatii si francizorii si va va ajuta sa respectati obligatiile stabilite în acordul de franciza. 

Acest program online vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a stabili o franciza de la faza initiala de cercetare pana la finalizarea unui acord de franciza cu francizorul și deschiderea francizei pentru afaceri

CURS GRATUIT 

Elemente Introductive

Informatii importante si îndrumari care trebuie luate în considerare la evaluarea achizitionarii unei oportunitati de franciza. 

CURSURI INTENSIV

Managementul retelei de Franciza

Ai nevoie de cunostiinte din multe domenii ca sa poti sa reusesti sa fii un manager de succes. 

Managementul retelei de Franciza
mediere-franciza

Comisie mediere ARF 

Medierea in Franciza

Succesul relatiilor de franciza ofera avantaje reciproce francizatului si francizorului, dar disputele pot sa apara.

CURS FRANCIZATI

Managerul de Franciza

Aceast curs este potrivit pentru francizatii care opereaza unul sau mai multe magazine ale unei operatiuni de franciza în cadrul oricărui sector industrial..

CURS-FRANCIZA_FRANCIZATI

Aveti întrebări?

040738 888 048

Program cursuri

Sesiuni online

Ai nevoie de ajutor?

info@francizor.ro

Acces nelimitat - Studiati în ritm propriu, fara limitari cu privire la momentul sau frecvența accesarii materialelor de curs online!

Suport nelimitat - Trimiteti prin e-mail sau telefonati si echipa noastra de asistenta dedicata impreuna cu tutori va vor raspunde in 24 de ore! 

Flexibil si convenabil - Studiati oricand, oriunde, cu platforma noastra online de ultima ora. Tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet! 

Credibilitate - Primiti cursuri de formare aprobate de industrie, îmbunatatițti cunostintele si învatați abilitatile necesare pentru a vă atinge obiectivele. Programele noastre sunt recunoscute de angajatori ca fiind dezvoltarea profesionala la nivel national si international. 

URMEAZA-NE PE SOCIAL MEDIA: