Asociatia Romana de Franciza

Camera Auditorilor Financiari din Romania la 20 de ani de activitate

Camera Auditorilor Financiari din Romania

Camera Auditorilor Financiari din Romania a organizat un memento special. Care a avut drept scop să aducă în prim-plan această nobilă profesie.

Sub motto-ul Două decenii de maturitate a profesiei de auditor financiar în România – trecut, prezent și viitor .25 Octombrie 2019, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, București a avut loc al VI- lea Congres al profesiei de auditor financiar din România.

Camera Auditorilor Financiari din Romania

Misiunea congresului a fost aceea de a întruni specialiști din domeniul financiar, reglementatori, auditori și lideri de business. Intr-un eveniment de top, cu o tematică ce transcende realitățile cotidiene. Calitatea CAFR de membru al Federației Internaționale a Contabililor (IFAC) și al Accountancy Europe, au transormat această dublă sărbătoare. Respectiv Congresul și aniversarea a 20 de ani de existență a profesiei de auditor financiar în România, Intr-un moment de referință pentru profesia de auditor financiar la nivel național, dar și global.  La festivități au participat peste 400 de profesioniști ai auditului financiar din țară și din cadrul unor organisme internaționale. Oaspeți din țară și din străinătate, printre keynote speakeri numărându-se și Președintele Asociatiei Române de Franciza.

CAFR, la 20 de ani de activitate

Al VI- lea Congres al profesiei de auditor financiar din România.

 Congresul a dezbătut teme de stingentă necesitate pentru profesia de auditor financiar, precum reglementarea și digitalizarea. Instrumente care vor avea un profund impact asupra metodelor prin care auditorii financiari vor continua să slujească interesul general al societății.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90