Asociatia Romana de Franciza

Bella Italia Pizza Express franciza

Bella Italia Pizza Express

Bella Italia Pizza Express – Franciza 3….2….1….START! Pe data de 11-10-2019 s-a deschis o noua locatie, de data aceasta in orasul Targoviste!

Înfiintata în 1999, Pizzeria “Bella Italia” devine în anul 2005 prima franciza 100% romaneasca pentru un restaurant/pizzerie. Lantul de restaurante Bella Italia Pizza Express continua expansiunea la nivel national. Deschide o noua locatie , la Targoviste, cu o investitie de aproximativ 40000 de euro, un proiect START-UP castigat de catre un francizat de al nostru .

FRANCIZA BELLA-ITALIA

Dacă nu ai auzit încă de Bella Italia Pizza Express. Este momentul sa afli ca reprezinta cel mai nou concept de tip street food. Gandit special pentru a veni în întampinarea clientului grabit, în continua miscare. O atmosfera calda, primitoare, servire impecabila, spectacol oferit de pizzari cu experienta, gustul adevarat de pizza, toate în pachetul de franciza. Calitatea produselor este constanta, deoarece francizorul pune la dispoziția francizatilor materiile prime, produsele consumabile și echipamentele specifice francizei.

Pizza Express

Noua locatie se întinde pe o suprafata de aproximativ 20 de metri patrati. Locatia fiind situata in zona de food court Kaufland (b-dul Unirii, nr. 18 Targoviste) iar în cadrul ei vor lucra 5 salariati. Aceasta va fi deschisa zilnic în intervalul orar 09.00 – 21.00.

FRANCIZA BELLA-ITALIA îsi propune sa deschida noi locatii în marile orase din tara şi sa ajunga la un numar de peste 30 de unitati, în următorii 2 ani.
Noul concept de street food Bella Italia Pizza Express a intrat pe piata romaneasca în februarie 2018, odată cu deschiderea primei locatii în zona Winmarkt Braila. În prezent, franciza numara 4 de unitati urmand ca pana la sfarsitul anului sa se mai deschida inca doua.

Franciza Bella Italia Pizza Express este pentru viitorul francizat ca o masina pe care o cumperi si cu care rulezi pe un drum sigur spre profit. Un lucru important privind deschiderea unei locatii este vadul comercial. Iar franciza respectiva, în functie de acest lucru, poate avea profit din prima luna de la deschidere. Investitia se poate recupera cu usurinta într-o perioadă de 20 de luni.

Pizzeria “Bella Italia”

Un lucru important privind deschiderea unei locatii este vadul comercial, iar franciza respectiva, în functie de acest lucru. Poate avea profit din prima luna de la deschidere. Investitia se poate recupera cu usurinta într-o perioadă de 20 de luni.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90