Asociatia Romana de Franciza

Avocati si consilieri juridici specializati in franciza

Nu semnati contractul de franciza fara un avocat

Avocati si consilieri juridici franciza
Avocati si consilieri juridici specializati in franciza

Avocati si consilieri juridici – Asociatia Romana de Franciza recomanda sa aveti langa dvs. un avocat cu experienta de fiecare data cand studiati sau negociati semnarea unui contract de franciza, intrucat serviciile oferite sunt axate pe identificarea eventualelor riscuri pe care le-ar putea genera un astfel de demers.

Avocati si consilieri juridici

Candidatii interesati sa acceada in retelele de franciza trebuie sa isi aleaga cu atentie avocatul sau firma de avocatura care sa-i asiste in studierea contractului de franciza. In acest scop, trebuie sa fie siguri ca au de-a face cu o persoana sau o societate de avocati cu experienta in drept comercial si mai ales in franchising.

In practica, s-a observat ca, din pacate, atat potentialii cat si actualii francizati nu au o viziune clara asupra necesitatii angajarii unui specialist in drept, considerand ca francizorii oricum nu vor mai negocia clauzele contractuale sau ca ei pricep oricum toti termenii utilizati in contractul de franciza. Intrebarea care se pune este urmatoarea: daca investitia intr-o unitatea francizata este destul de semnificativa, depasind zeci de mii sau chiar cateva sute de mii, de ce nu ar investi cateva sute de lei pentru onorariul cuiva care ii poate consilia astfel incat sa nu semneze un contract cu eventuale clauze defavorabile? Sau care ar contine clauze si terminologii insuficient intelese?

Specialisti in franciza

Av. Lect. univ. dr. DAN-ALEXANDRU SITARU

Numar de telefon: 0744355586 www.sitaru.ro

Av. Diana Vana
DIANA VANA LAW OFFICE 

Numar de telefon: 0744 253 930

www.vana.legal

Av. ROSETI ADRIAN -Drakopoulos si Asociatii 

Numar de telefon: 0723164567 www.drakopoulos-law.com

Dr. Aurel Mircea ROMOCIA

Numar de telefon 0720434966

CASA DE AVOCATURA VOICILAS

Numar de telefon: 0744.326.736

www.casadeavocatura.eu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90