24.8 C
Bucharest
vineri, septembrie 13, 2019
Romanian Franchise Association

Avocati si consilieri juridici specializati in franciza

Nu semnati contractul de franciza fara un avocat

Avocati si consilieri juridici specializati in franciza
Avocati si consilieri juridici specializati in franciza
Asociatia Romana de Franciza recomanda sa aveti langa dvs. un avocat cu experienta de fiecare data cand studiati sau negociati semnarea unui contract de franciza, intrucat serviciile oferite sunt axate pe identificarea eventualelor riscuri pe care le-ar putea genera un astfel de demers.

Candidatii interesati sa acceada in retelele de franciza trebuie sa isi aleaga cu atentie avocatul sau firma de avocatura care sa-i asiste in studierea contractului de franciza. In acest scop, trebuie sa fie siguri ca au de-a face cu o persoana sau o societate de avocati cu experienta in drept comercial si mai ales in franchising.

In practica, s-a observat ca, din pacate, atat potentialii cat si actualii francizati nu au o viziune clara asupra necesitatii angajarii unui specialist in drept, considerand ca francizorii oricum nu vor mai negocia clauzele contractuale sau ca ei pricep oricum toti termenii utilizati in contractul de franciza. Intrebarea care se pune este urmatoarea: daca investitia intr-o unitatea francizata este destul de semnificativa, depasind zeci de mii sau chiar cateva sute de mii, de ce nu ar investi cateva sute de lei pentru onorariul cuiva care ii poate consilia astfel incat sa nu semneze un contract cu eventuale clauze defavorabile? Sau care ar contine clauze si terminologii insuficient intelese?

Avocati

Av. Lect. univ. dr. DAN-ALEXANDRU SITARU

Numar de telefon: 0744355586 www.sitaru.ro

Av. ANDREESCU MIRELA CRISTINA -Drakopoulos si Asociatii ROSETI ADRIAN

Numar de telefon: 0723164567 www.drakopoulos-law.com 

CASA DE AVOCATURA VOICILAS

Numar de telefon: 0744.326.736 

www.casadeavocatura.eu 

AV Avocat Elena Grecu
GRECU & ASOCIATII

Mobil:        +4.0745 007 311
Telefon:     +4.021 796 4160
Fax:            +4.031 814 9621

www.greculawyers.ro

consilieri juridici

Dr. Aurel Mircea ROMOCIA

Numar de telefon 0720434966