Asociatia Romana de Franciza

Am inceput inscrierile in Franciza App

Franciza app

INSCRIERE IN ANUARUL DE FRANCIZA

Franciza app prima aplicatie unde gasesti informatii cu date de contact ale francizorilor. Principalele avantaje ale aplicațiilor app sunt atat posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare de utilizatori. Cat și experiența similară oferită acestora, indiferent de platformă (iOS ori Android).

Conform gartner.com, peste 85% dintre telefoanele mobile inteligente vandute au incorporat un sistem de operare Android.

Avantajele aplicatiei Franciza app:

-este accesibila gratuit viitorilor francizati;

– ofera lead-uri direct pe emailul dvs.;

– apare în lista de aplicații din telefon sau alt device (tableta);

– se poate copia foarte ușor pe ecranul principal al telefonului ori tabletei;

– majoritatea utilizatorilor știu să acceseze/downloadeze o aplicație de tip app;

– are icoana proprie pe orice telefon sau tableta;

Aplicatia FRANCIZA app

Va ajuta sa generati lead-uri de succes catre franciza.

Informatiile furnizate viitorilor francizati despre compania francizoare sunt de maxima importanta. Prospectivii candidati au ocazia sa afle de la o sursa documentata care sunt cerintele primare pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a adera la respectiva retea de franciza.

Prin intermediul aplicatiei, aveti ocazia sa faceti o selectie initiala dintr-o lista de persoane care dispun de nivelul de capital necesar si care sunt interesate de franciza dvs. Totodata, puteti sa determinati daca orasul sau zona unde sunt dornici sa deschida o unitate francizata corespunde cu planul dvs. de expansiune la nivel national.

Intrucat formularul are o setare ce permite ca, dupa completare, sa fie trimis direct pe adresa de email dorita de dvs., veti putea lua legatura direct cu cei care au aplicat sa devina membri ai retelei dvs., fara a achita costuri suplimentare in situatia in care se va semna contractul de franciza.

In plus, o astfel de aplicatie este o foarte buna unealta de marketing, care va ajuta sa va promovati brandul, serviciile sau produsele catre o varietate de potentiali clienti, la niste costuri relativ reduse.

De asemenea, calitatea si noutatea acestei aplicatii o recomanda ca fiind o alternativa viabila pentru a comunica eficient si modern informatii despre francizele care doresc sa isi extinda reteaua si sa abordeze noi piete.

Pentru cei care doresc sa fie antreprenori si decid sa devina francizati, aplicatia ofera o selectie de francize autohtone sau straine, grupate pe domenii de interes. Afacerea care ii intereseaza sau cea care li se potriveste cel mai bine este doar la un clic distanta. Accesibila si facil de utilizat, aplicatia nu necesita aptitudini speciale pentru utilizatori, care, bifand o optiune suplimentara, vor primi notificari despre actualizari, noutati privind noi branduri care au intrat in Romania sau doresc sa isi exporte conceptele in tara noastra.

TAXA DE INSCRIERE 650 Euro


– LOGO

– PREZENTARE FRANCIZA

– DATE FINANCIARE

– ADRESA DE EMAIL SETATA IN APP

– UPGRADE INFORMATII LA 5 LUNI

MAI MULTE INFORMATII IN FORMULARUL DE INREGISTRARE


– LOGO

– PREZENTARE FRANCIZA

– DATE FINANCIARE

– ADRESA DE EMAIL SETATA IN APP

– UPGRADE INFORMATII LA 5 LUNI

MAI MULTE INFORMATII IN FORMULARUL DE INREGISTRARE

inscriere APLICATIA Franciza app franciza


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90