Asociatia Romana de Franciza

Academia Micilor Developeri se extinde in franciza

Academia Micilor Developeri franciza

Academia Micilor Developeri un nou membru al Asociatiei Romane de Franciza

Academia Micilor Developeri, prima scoala de programare software pentru copii si adolescenti din Romania, se extinde in sistem de franciza

Primii trei investitori vor beneficia de un tarif preferential la intrarea in franciza

Academia Micilor Developeri, prima scoala din Romania care creeaza si preda cursuri de programare software, gandire algoritmica si de robotica pentru copii si adolescenti. Se extinde incepand de anul acesta in sistem de franciza.  Lansat pe piata in 2013, conceptul a fost pentru Romania unul inovator, Academia Micilor Developeri fiind primul hub de educatie IT. Care a creat conditii pentru copiii romani de a se alinia la cerintele invatamantului din alte tari. Unde inovatia si cunoasterea provocarilor tehnologice au devenit o prioritate. 

Academia Micilor Developeri detine in acest moment doua unitati administrate in regim propriu si 1 unitate francizata si are ca plan pentru 2020-20121. Extinderea in franciza a centrelor din: Bucuresti Drumul Taberei, Bucurestii Noi, Pipera, Berceni, Titan/Balta Alba, Baneasa, Colentina. Si in orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Oradea, cat si in toate orasele cu peste 80.000 locuitori.

Aproximativ 8000 de copii s-au inscris de-a lungul timpului la cursurile de informatica ale scolii. Primul centru deschis si-a dublat cifra de afaceri de la an la an. Pentru sfarsitul anului 2020, afacerea noastra asteapta o cifra de afaceri de un minim de 250.000 euro. 

Decizia de francizare vine ca urmare a creșterii rapide a afacerii in cei sase ani de functionare, maturizarea pietei. Precum si a interesului antreprenorial pentru proiecte educationale si IT care si-au demonstrat viabilitatea.  

Franciza

Pachetul de intrare in franciza contine taxa de franciza de 15.000 euro si investitia necesara deschiderii centrului. Suma estimata a fi intre 15.000 si 20.000 euro. Primii trei francizati beneficiaza de un tarif preferential de intrare in franciza, de 10.000 euro. 

Academia Micilor Developeri pune la dispozitie francizatilor o solutie completa de business in invatamant. Care presupune o programa completa si include pentru cursanti pregatire pentru prima certificare Java, cursuri cu programa unica. Platforma de e-learning pentru elevi si profesori, sisteme automate de feedback pentru elevi, testare si obtinere diplome. Sistem informatic complet de facturare si gestionare a afacerii,  training pentru management si profesori,. Ghid de predare, pachet software pentru utilizare la clasa, precum si know how de marketing si de customer care. Nu este necesara experienta in IT sau invatamant a francizatilor.

Spatiul necesar pentru deschiderea unei francize sub brandul Academia Micilor Developeri e de aprox. 150 mp, cu minim trei incaperi pentru desfasurarea cursurilor, precum si o zona de receptive.

Academia Micilor Developeri

Participam la o a doua alfabetizare, cea in care invatam copiii sa scrie si sa gandeasca. Astfel incat sa determine tehnologia sa lucreze in favoarea lor. 

Prin extinderea in franciza, cautam parteneri dedicati, care doresc sa schimbe viitorul educatiei in orasele lor. Si care doresc ca activitatea lor profesionala sa aiba impact in comunitate. Punem la dispozitia partenerilor nostri intreg know-how-ul construit in care inovam in piata de educatie si IT. Conform statisticilor Comisiei Europeane, doar in anul 2020 va fi nevoie de peste 900.000 de developeri in Uniunea Europeana. In timp ce exista deja 9 milioane de specialisti in industria IT&C . Nevoia de specialisti IT va fi in crestere direct proportionala cu evolutia tehnologiei. De aceea educatia si IT-ul sunt domenii inovative, care atrag finantari,  oameni dedicati si proiecte de success, cu rata foarte mica de risc investitional” declara Oana Manga co-fondatoare Academia Micilor Developeri.

AMD transforma copiii si tinerii, din consumatori de tehnlogie, in creatori de tehnologie, pentru a deveni adulti competitivi intr-o lume in care inteligenta artificiala si tehnologia vor redefini paradigmele actuale. 

Date de contact: 

Tel: 0720013773 – Oana Maga

Mail: parteneri@miciideveloperi.ro

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Francizare Afacere 728x90