Descoperă-ți ziua de mâine cu ARF

Nu există nimic asemănător francizei pentru a realiza ambițiile de afaceri. Dacă aveți deja o marcă de succes, le permiteți altora să o cumpere este o modalitate dovedită de a accelera creșterea afaceri. Sau, dacă visezi să intri în afaceri pentru prima dată, deschizându-ți ușile sub un nume consacrat te poate ajută să începi cu succes.

Suntem aici de peste 17 de ani, ajutând antreprenorii de toate felurile să stabilească contacte vitale. Sprijinirea și educarea francizorilor și francizaților la fiecare nivel al dezvoltării lor, de la nou-veniți la nume cunoscute, stabilind cele mai înalte standarde etice pentru a vă asigura că toată lumea este tratată corect.

Asociatia Romana De Franciza

 Asociația Română de Franciza (ARF), o Asociație de Utilitate Publică, își pune experiența la dispoziția membrilor săi și îi însoțește în evoluția pieței de franciză din România. Ca membru ARF, beneficiați de cea mai bună platformă pentru a vă promova afacerea în sectorul franchising-ului.

Suntem partenerul tău educațional de încredere și oferim o varietate de evenimente pentru a vă sprijini nevoile de învățare și dezvoltare, prin programul Academic - formare în franciză. Ne implicăm în promovarea practicilor etice de afaceri și susținem membrii noștri în dezvoltarea afacerilor sustenabile și profitabile.

România, are un potențial imens pentru rețelele internaționale de franciză datorită specificului local de consum și a virginității pieței locale de franciză. Dezvoltarea marilor centre comerciale permite implantarea rapidă a francizelor într-un mediu favorabil. Semnalele venite din afacerile la cheie internaționale sunt tot mai puternice, ceea ce indică o creștere continuă a atractivității pieței de franciză.

 

Legea 179/2019 - regimul juridic al francizei

Modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 52/1997.

"Modificarea art. 7 pct. 15 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal în privința francizei"

Articolul III

(1) În termen de 60 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi, Asociația Română de Franciză, asociație de utilitate publică, înființează Registrul Național de Franciză în care se înregistrează, informațiile furnizate de către francizori prin documentul de dezvăluire de informații. Francizorii au posibilitatea de a înregistra în mod gratuit documentul de dezvăluire de informații în Registrul Național de Franciză.

CUNOAȘTEREA FRANCIZEI

Subiectul franciza -intrebările adresate de cei interesați de acest subiect sunt în mod corespunzător diverse:

  • Ce este mai exact franciza?
  • Cum să devii francizat?
  • Care sunt avantajele și dezavantajele francizei?
  • Cum îți poți finanța intrarea în franciză?
  • Puteți participa și la un sistem de franciză fără capital propriu?

Răspunsuri la aceste și multe alte întrebări vă așteaptă aici, în secțiunea „Cunoștințe privind franciză” a Asociației Romane de Francize. Aici am adunat cele mai importante informații despre subiectul francizelor pentru tine - atât pentru antreprenorii care doresc să devină liber profesioniști ca francizați, cât și pentru antreprenorii care doresc să-și extindă conceptul de afaceri de succes ca francizor.

 

Marca

Marca este un simbol, nume, imagine sau altă formă de identificare prin care se diferențiază produsele sau serviciile unei companii de cele ale concurenților săi. Aceasta poate fi utilizată pentru a crea o legătură emoțională între consumatori și produsele unei companii, astfel încât aceștia să le aleagă în detrimentul altora. O marcă puternică poate ajuta la construirea loialității față de brand și poate fi un factor important în succesul unei companii.

Unitatea pilot

Într-un sistem de franciză, unitatea pilot este o locație de afaceri originală care este deținută și operată de compania francizorului. Aceasta servește drept model pentru celelalte locații de franciză care urmează să fie deschise. Unitatea pilot poate fi utilizată pentru a testa conceptul de afaceri, produsele și serviciile, precum și pentru a dezvolta procesele și sistemele necesare pentru a oferi o experiență consistentă în cadrul rețelei de franciză.

DDI

Documentul de Dezvăluire de Informații (DDI) conține informații importante despre afacerea de franciză, incluzând costurile obligatorii, redevențele, taxele, drepturile și responsabilitățile francizaților, precum și detaliile cu privire la istoricul și performanța financiară a sistemului de franciză. Documentul de Dezvăluire de Informații (DDI) oferă potențialilor francizați toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată cu privire la achiziționarea unei francize.

Latest Articles

The latest articles from our blog, you can browse more

Our Partners

Long term partnerships with leading local and international companies